Skjermbilde 2020-07-09 23.24.10.png

Mikrosement Nettbutikk - Bad

Mikrosement på badet

Neden for finner du to ullike alternativer, Micro Quartz fin og medium. Forskjellen på fin og medium er hovedsakelig utseendet. Fin har mindre kort en medium, og vil derfor være et godt valg dersom du ikke liker så mye bevegelse eller struktur i sementen. Medium er i tillegg til å være litt grovere, også litt sterke materiale enn fin, men begge passer utmerket til baderomsgulvet. På bad, så anbefales full oppbygning med opp til 4 lag. Etter kjøp, har du mulighet til å motta en Step by Sted video med hvordan dette gjøres. 

Kan jeg legge mikrosment selv?

SE

Flere og flere klarer å legge mikrosement selv. Men husk å følge step by step. Om ønskelig kan vi sende over en step by step video etter du har handlet. MEN er du i tvil, så henvis jobben til en proff aktør. Vi har flere å anbefale i hele landet. 

Hva er viktigst å huske?

SE

Underlaget MÅ være stabilt. Løse fliser fjernes og sparkles ut. Må være under 10 % fuktighet under flisene/ underlaget. Tynne lag! Dette er ingen sparkel og hvert lag må tørke. (Tørketid 3 timer) Les brukerveiledningen. 

Hvis jeg feiler, hva da?

SE

Det er ingen krise om du får feil utseende eller lignende. Da kan som regel siste lag slipes slett ned, før du prøver på nytt med ett tynt lag. Men hver obs på at gulv skal det legges maks 4 lag. Ønsker du ikke å fortsette, så er det mulig å bestille inn en proff, som sluttfører prosessen.