IMG_1778.jpg
Rune Haraldsen.png

Mikrosement på tunga

Her kan du se igjennom alt vi har om bad, hva det kan brukes til, strukturer, farger, glatt etc.

Rune Haraldsen

Zenzorama

Fliser av treverk

  • Kan mikrosement brukes på bad? 

  • Er det godkjent til bad?

  • Hvor glatt er det?

  • Kan man legge selv?

  • Får man det i forskjellige farger og strukturer?

Hvor kan man bruke mikrosement?

Kort sagt: Mikrosement kan brukes til nær sagt alt - på alle overflater. Det er bare kreativiteten som setter begrensninger.

Hvorfor velge mikrosement?

Nordmenn elsker å pusse opp. Bad, kjøkken, stue og gang får gjerne hver sin omgang etter hvert som tiden går. Det trenger ikke å være så omfattende. Noen ganger kan en ny og stilfull overflate gi et visuelt løft inne i boligen.

Mikrosement har mange fordeler: Det kan blant annet legges direkte på eksisterende fliser, strietapet, gips, malte vegger, betonggulv etc.

Dette kan gjøre renoveringen billigere på feks. bad, i stedet for at du må fjerne alle flisene og starte helt å nytt.

Hva er best? Fliser eller mikrosement?

Med fliser kan man ofte irritere seg over skader eller sprekker i én flis.

Det er nærmest umulig å fikse uten mye arbeid. Samtidig oppstår det gjerne misfarging i fugene - noe som krever rens og stell eller utskifting av fugemasse. Legge flis på flis er ingen optimal løsning, samt kostbart, da som regel både rørlegger, Elektrikker og snekker må inn i tillegg. Mikrosement bygger kun 3-4 mm.​

Legger du mikrosement, får du ingen fuger.

Men den viktigste egenskapen er at mikrosement motvirker

sopp og mugg og gir en slitesterkt og vanntett overflate som

samtidig er lett å holde ren. Dessuten får du en moderne stil

som er det siste innenfor boligtrendene.

IMG_1797.jpg

Hvor lang tid tar det å legge mikrosement?

Mikrosement er lett å påføre og mye enklere enn å legge fliser, som både er tidkrevende og krever mye arbeid, fuging og justeringer. Med mikrosement slipper du blant annet venting på at fugemasse skal tørke, du slipper å skjære ut for rørkoblinger - og alle skjøter blir mye enklere å tilpasse. Det betyr at arbeidskostnadene blir vesentlig lavere,

også. Men det kreves sitt for å få ønsket utseende. Forhør deg godt før du begynner. Du kan også sende oss en mail på ved å trykke på SEND her.

Kan jeg legge mikrosement selv?

Å legge mikrosement krever faglig kompetanse. Derfor arrangerer vi kurs for hele tiden å lære opp kvalifisert fagpersonell. Mikrosement er annerledes enn andre typer puss, og påføringsteknikken også forskjellig. Derfor anbefaler vi på det sterkeste at man benytter seg av fagpersoner som har lang erfaring med disse produktene. Det er noen prosesser som er veldig viktig at blir fulgt til punkt og prikke. Et riktig blandingsforhold er også vesentlig for å få maksimalt resultat.