Zenzorama Mikrosement Bergen

Skjermbilde 2021-04-25 kl. 10.15.05.png

Zenzorama

         Bergen

350 kvm showrom

Zenzorama Bergen

Adresse:

NB! ny adresse! Ny butikk er under oppbygning. Ring 45226677 for nærmere avtale. 

Liavegen 8
5138 Nyborg

 
Tlf. 400 08 038
Mail: Bergen@zenzorama.no

Mikrosement er ett produkt som har vart i en år rekke, men først de seinere årene har det nådd ut til privatmarkedet. Dette består i hovedsak av portlandsemnt og naturgummi, med noen limstoffer. Den mest populære mikrosementen vi idag benytter oss av, er Micro Quartz. Dette er ett ferdigblandet produkt, hvor det er kun å ta opp lokket, tilsette farge, så er man i gang. Daglig Leder Roy har en årrekke med erfaring på mikrosement of dekorpuss.

Zenzorama Mikrosement Bergen har nå en av Bergen største showrom, hvor vi har utstilt en rekke forskjellige typer mikrosement, stucco lustro, spileplater, clay etc. Vi har produkter både til deg som proff håndverker, til deg som privatperson som ønsker å gjøre dette selv. Vi har en rekke med kurs, som kan sees på våres side "kurs". Her er det kurs både for private og proffe. 

Mikrosement bad er det mest voksende markedet, men vi ser store tendenser til mikrosement på andre overflater som gulv, stuer, kjøkken, entre, hytta.... Samt har vi lagt en rekke mikrosement ute. 

Vi har en rekke spileplater fra norske og populære produsent Jønland. Her har vi i eik, osp og furu med forskjellige farger. 

Stucco lustro er ett produkt som kommer for fult. Samme gjelder komfortgulv. 

 

Mvh, 

Daglig Leder

Roy Eriksen

Kontakt oss

Takk for innsendingen din!