Zenzorama Mikrosement Trondheim

Zenzorama mikrosement Trondheim

Zenzorama

         Trondheim

350 kvm showrom

Zenzorama Trondheim

Adresse:

Hornebergveien 1, 7038 Trondheim
 
Tlf. 400 08 038

Butikken har ikke åpnet enda, men det er mulig å avtale tid for visning. 

Ring Andreas for booking av visning: 
Tlf. 93079440


 

Mikrosement er ett produkt som har vart i en år rekke, men først de seinere årene har det nådd ut til privatmarkedet. Dette består i hovedsak av portlandsemnt og naturgummi, med noen limstoffer. Den mest populære mikrosementen vi idag benytter oss av, er Micro Quartz. Dette er ett ferdigblandet produkt, hvor det er kun å ta opp lokket, tilsette farge, så er man i gang. Daglig Leder Andreas har en årrekke med erfaring på mikrosement, epoxy, komfortgulv og andre dekorpuss varianter. 

Zenzorama Mikrosement Trondheim har nå en av Trondheim største showrom, hvor vi har utstilt en rekke forskjellige typer mikrosement, epoxygulv, komfortgulv, stucco lustro, spileplater, claystone etc. Vi har produkter både til deg som proff håndverker, til deg som privatperson som ønsker å gjøre dette selv. Vi har en rekke med kurs, som kan sees på våres side "kurs". Her er det kurs både for private og proffe. 

Mikrosement bad er det mest voksende markedet, men vi ser store tendenser til mikrosement på andre overflater som gulv, stuer, kjøkken, entre, hytta.... Samt har vi lagt en rekke mikrosement ute. 

Vi har en rekke spileplater fra norske og populære produsent Jønland. Her har vi i eik, osp og furu med forskjellige farger. 

Stucco lustro er ett produkt som kommer for fult. Samme gjelder komfortgulv. 

 

Mvh, 

Daglig Leder

Andreas Kopsen

Kontakt oss

Takk for innsendingen din!